Το θρυλικό ΜΙΡΑΝ ξεκίνησε τις καθιερωμένες συναντήσεις γευσιγνωσίας!
Tο Σάββατο, 11 Οκτωβρίου, guest στο τιμόνι της κουζίνας ήταν η Ελένη Ψυχούλη! Στο στέκι του Μιράν στην Αθήνα, Ευριπίδου 45, επικράτησε το αδιαχώρητο, όταν πελάτες και περαστικοί απόλαυσαν μερακλίδικη τηγανιά με σουτζούκι ΜΙΡΑΝ, μανιτάρια και γραβιέρα, από τα χέρια της Ελένης, συνοδεία μπίρας Voreia!

Το concept του Μιράν δεν αποτελεί απλά μια πρόταση δημιουργίας ενός φημισμένου αλλαντοπωλείου, αλλά περιλαμβάνει μια ολόκληρη φιλοσοφία marketing, που κουβαλάει τη βαριά ιστορία ενός αιώνα! Γι’ αυτό και όλοι οι κορυφαίοι σεφ και κριτικοί της κουζίνας σέβονται και αγαπούν τον Μιράν και τα προϊόντα του.
