• All
  • Brand News
  • Articles
  • Outsource

Όσα χρειάζεται να μάθεις για να γνωρίσεις καλύτερα το Jerry’s the Foodtruck

Όλες έχουμε για τον οποιοδήποτε λόγο συνδυάσει τα food trucks με αλμυρές παρασπονδίες μετά από ξενύχτια. Υπάρχει κι ένα food truck που μπορεί να μην γνωρίζεις μέχρι σήμερα και επιβάλλεται να μπει στις επιλογές σου...

Read More

Ιce-cream roll: ένα παγωτό αλλιώτικο από τα άλλα στην Αθήνα

Τη θερμίδα πολλοί εμίσησαν, το παγωτό ουδείς! Σωστά; Μάλλον σωστά...

Read More

Ο κούκλος αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου μιλάει για τη σχέση τους και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει!

Ο Γιάννης Χρηστίδης, εκτός από αδερφός της παρουσιάστριας του Open, Σίσσυς Χρηστίδου, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στην Θεσσαλονίκη και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία

Read More

H αμαρτωλή, ολόγλυκια καντίνα έρχεται επιτέλους στην Αθήνα!

Φέρνει τα αφράτα και πολύχρωμα donuts, τα γλυκά burgers και τα γεμιστά τσουρεκάκια που έχουν κάνει πάταγο στη Θεσσαλονίκη

Read More

Best Street Food in Thessaloniki

Looking for Thessaloniki’s best dessert? Anyone with a sweet tooth will want to seek out Jerry’s Foodtruck for their ultra-creative spin on doughnuts and other indulgent treats...

Read More

Το IceRoll κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου παγωτού!

Για να προσφέρεις το καλύτερο, θέλει τέχνη!

Read More

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίες αλυσίδες και όμιλοι εστίασης!

Σε μία λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν αλυσίδες και όμιλοι εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας

Read More

Το WaffleCup του IceRoll θα σε κάνει να πεις WOW!

Η νέα άφιξη στο μενού του IceRoll είναι μια γευστική υπερπαραγωγή.

Read More

Ουρές σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα για τα γλυκά της “αμαρτωλής” καντίνας

Η “αμαρτωλή” αυτή καντίνα είναι διαφορετική από αυτές που φαντάζεστε γιατί εδώ γίνονται ουρές για τα… γλυκά της! Αυτή τη στιγμή τη βρίσκουμε σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα, και ελπίζουμε σύντομα να έρθει και στην Αθήνα!

Read More

Πού βρήκαμε υγιεινό παγωτό με εξαιρετικές πρώτες ύλες για εμάς και τα παιδιά

Υπάρχει παιδί που δεν αγαπά το παγωτό; Δύσκολο! Ωστόσο, κανένας γονιός δεν θέλει να δίνει στα παιδιά του παγωτά με συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνικά πρόσθετα.

Read More

Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία (υγιεινού!) παγωτού στο IceRoll

Ένα παγωτό όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί φτιάχνεται μπροστά σου με τα υλικά που θες!

Read More

Ο Διονύσης Αλέρτας δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα γίνει ζαχαροπλάστης

Ο (βόρειος) pastry chef που υπογράφει τις νέες γεύσεις του IceRoll τρελαίνεται για γαλακτομπούρεκο, πιστεύει ότι χρωστάει πολλά στον Ηλία Μαμαλάκη και ξέρει να γελάει με την ψυχή του!

Read More

Μια παραμυθένια καντίνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σήμερα βγες από το σπίτι και πριν πας τη βόλτα σου τώρα που άνοιξε κι ο καιρός, με παρέα ή χωρίς, κάνε πρώτα ένα απολαυστικό δώρο στον εαυτό σου...

Read More

Η πιο γλυκιά “καντίνα” στην Θεσσαλονίκη

Μια πολύ γλυκιά καντίνα έχει κάνει την στάση της στην Θεσσαλονίκη, το Jerry’s Foodtruck. Εκεί μπορείτε να γευτείτε τα καλύτερα, τα πιο νόστιμα και τα πιο ευφάνταστα donuts με διάφορες και ξεχωριστές γεύσεις!

Read More

Οι νέες τάσεις του 2019 φέρνουν νέα startup franchise!

Πάρτε μια ιδέα για το τι καινούργιο θα δοκιμάσουμε φέτος στη γαστρονομική Αθήνα! Αυτές είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν και μας επηρεάζουν να δημιουργήσουμε για εσάς τα νέα startup franchise του 2019!

Read More

Δύο νέες γεύσεις παγωτού από το IceRoll με την υπογραφή του Διονύση Αλέρτα

Ο διάσημος pastry chef και το αγαπημένο μας IceRoll εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τον πιο γευστικό τρόπο!

Read More

Παγωτό μελομακάρονο και κουραμπιέ από το IceRoll

Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες γεύσεις που βάζουν σε πειρασμό

Read More

Iceroll: Η καρδιά της Αθήνας χτυπάει «παγωτά»*

*που φτιάχνονται σαγηνευτικά μπροστά στα μάτια σου με τα πιο αγνά υλικά

Read More

Στο ΙceRoll η άριστη ποιότητα συναντά την απόλαυση του αυθεντικού παγωτού!

Business Class μαθήματα από τους δημιουργούς του ίσως καλύτερου παγωτού της πόλης!

Read More

Τα ζεστά κρουασάν με παγωτό του IceRoll είναι έτοιμα να εκραγούν!

Όχι ότι μας σταματούσε τίποτα από το να τρώμε παγωτό και το χειμώνα, αλλά με τα νέα γεμιστά κρουασάν του IceRoll της Γλυφάδας η απόλαυση γίνεται ακόμη πιο κολασμένη.

Read More

Το πιο γλυκό νότιο success story!!!

Έψαχναν τη συνταγή του τέλειου παγωτού. Βρήκαν τον τρόπο να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Αυτή είναι η ιστορία τους!

Read More

Τα αγαπημένα μας cocktails γίνονται παγωτό στο Iceroll!

Αυτό το καλοκαίρι ακόμα και τα αγαπημένα σου cocktails μετατρέπονται σε φρέσκο παγωτό μπροστά στα μάτια σου.

Read More

IceRoll Rhodes: Κοσμοσυρροή για παγωτό στην Παλιά Πόλη!

Εκατοντάδες επισκέπτες του νησιού, αναμεσά τους και πολλοί διάσημοι της showbiz...

Read More

Για τους λάτρεις του γλυκού και όχι μόνο...

Στη Θεσσαλονίκη έλειπε ένα μέρος για γλυκά. Γλυκά που να ξεχωρίζουν από τις κλασικές γεύσεις, τις οποίες αγαπούν και έχουν συνηθίσει να αγαπούν οι Θεσσαλονικείς

Read More

Μία καντίνα στη Θεσσαλονίκη σερβίρει burger με… μπιφτέκι σοκολάτας και μας σκαλώνει άσχημα!

Και τι δε θα δίναμε να είχαμε τώρα μπροστά μας ένα burger με χειροποιήτο μπιφτέκι σοκολάτας, σερβιρισμένο με κρέμα βανίλια. Θα εξαφανιζόταν στο λεπτό. Σου τρέχουν κι εσένα τα σαλάκια, πες την αλήθεια…

Read More

Πόσο coffee expert είσαι;

Ο καφές κατακτά την Αθήνα. Μάθε όλα τα μυστικά του

Read More

To γάλα πέφτει, το ΘΕΣγάλα ανεβαίνει

Αντιστρόφως ανάλογη της πορείας της κατανάλωσης γάλακτος στην Ελλάδα είναι η πορεία του συνεταιρισμού "ΘΕΣγάλα" ο οποίος επεκτείνεται συνεχώς με νέα σημεία

Read More

Τα ΑΤΜ γάλακτος αποσπούν μερίδιο από τα σούπερ μάρκετ

«Οι αυτόματοι πωλητές γάλακτος ήρθαν για να μείνουν και σίγουρα θα τους δούμε και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων». Με αυτήν τη φράση, η κ. Δήμητρα Κατσίπη, στέλεχος της εταιρείας ερευνών αγοράς IRI, έδωσε ένα σημαντικό μέρος της εξήγησης για τις απώλειες στις πωλήσεις γάλακτος που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια από τα σούπερ μάρκετ, απώλειες οι οποίες μόνο την περίοδο 2013-2017 υπολογίζονται σε 85 εκατ. ευρώ

Read More

Ποιοι κρύβονται πίσω από την επιτυχία του Jerry’s Foodtruck!

Ο Γιάννης Χρηστίδης και ο Τάσος Γκουζγκούνης, οι οποίοι έχουν πάει τα donuts και το street food σε άλλο επίπεδο, μίλησαν στο SKG247.gr για τις ιδέες τους, τα σχέδιά τους, τη Θεσσαλονίκη και φυσικά για το Jerry’s Foodtruck!

Read More

Ευκαιρίες στον πρωτογενή τομέα δημιουργεί ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Την ψήφο εμπιστοσύνης του στις Συνεταιριστικές Γωνιές, μέσω των οποίων Συνεταιρισμοί ακόμη και μικροί τοπικοί παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να βρουν επαγγελματική διέξοδο, προωθώντας στην αγορά, ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, δίνει...

Read More

Επώνυμα σημεία πωλήσεων Vs ανώνυμων καταστημάτων εστίασης

Ο Βασίλης Τριχόπουλος της TOP FRANCHISES Hellas, καταγράφει στην ειδική έκδοση RETAIL της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ την αξία του brand και τις στρατηγικές που επιλέγουν οι premium δικαιοπάροχοι, για να διασφαλίσουν το brand value του σήματός τους

Read More

Οι χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ και οι ανατροπές της Επιτροπής Ανταγωνισμού - Η αγορά με αριθμούς στην Ελλάδα και στον κόσμο

Η εξαιρετική, στις οικονομικές αναλύσεις, Σοφία Εμμανουήλ παρουσιάζει τα τελευταία νέα για τις χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ και το σχόλιο του νομικού συμβούλου της TOP FRANCHISES Δρ. Σωτήρη Γιαννακάκη, PhD. (ΔΠΘ), LL.M. Harvard, για τη σύγχυση που προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού αμφισβητώντας θεμελιώδεις αρχές του franchising

Read More

Ο ΘΕΣγάλα επεκτείνεται κάνοντας εντονότερη την παρουσία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έχοντας αναγνωριστεί ως πρότυπος Συνεταιρισμός στην Ελλάδα, για την καινοτομία του στη μέθοδο διάθεσης γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, ο ΘΕΣγάλα βρίσκεται πλέον στη φάση υλοποίησης του νέου επιχειρηματικού του πλάνου, για την προώθηση του εμπορικού σήματος ΘΕΣγάλα μέσω συνεργασιών με τη μέθοδο franchise

Read More

Από τη MullenLowe το πρώτο σποτ του ΘΕΣγάλα

Η τηλεοπτική καμπάνια που δημιούργησε η MullenLowe με τη συμβολή της AGG Advertising, για λογαριασμό του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, βρίσκεται ήδη στον «αέρα», με κεντρικό μήνυμα «Επιστροφή στα απλά»

Read More

ΘΕΣγή: Επέκταση συμβολαιακής και νέα προϊόντα

Ο συνεταιρισμός των Θεσσαλών αγροτών, σε συνεργασία με τον "ΘΕΣγάλα", ετοιμάζεται να βγάλει νέα προϊόντα στην αγορά. Οι νέες κατευθύνσεις στο χωράφι

Read More

Με +120%

Υπερδιπλασιασμό του τζίρου τους καταγράφουν όσα καταστήματα του ΘΕΣγάλα έχουν μετατραπεί σε Συνεταιριστικές γωνιές ελληνικών προϊόντων

Read More

Η λειτουργία της δικαιόχρησης στην ευρωπαϊκή αγορά υπό την οπτική του ΕΚ - Μέρος Α

Ο Δρ. Σωτήρης Γιαννακάκης, νομικός σύμβουλος της TOP FRANCHISES, αφού μελέτησε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο λαμβάνει υπ’ όψιν το έργο της επιτροπής IMCO (εσωτερικής αγοράς και προστασίας καταναλωτή), αναλύει πώς το Ευρωκοινοβούλιο κατέληξε σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα παροτρύνοντας την Επιτροπή να ξεκινήσει δημόσια διαβούλευση σχετικά με την καταλληλότητα του μοντέλου όπου θα βασίζεται ο μελλοντικός κανονισμός κατά τη λήξη του ισχύοντος κανονισμού 330/2010

Read More

Το περιοδικό Organic LIFE στα εγκαίνια του Βιολογικού Χωριού στην Ομόνοια!

Ηταν το 2007, εάν δε με απατά η μνήμη μου, όταν γνώρισα σε μια έκθεση βιολογικών προϊόντων στην Καρδίτσα, τον κο Δημήτρη Κρομμύδα. Είχε επισκεφτεί τότε, το περίπτερο του Organic Life και πιάσαμε την κουβέντα…

Read More

Ένας σοκολατένιος παράδεισος στην καρδιά της πόλης

Το Jerrys foodtruck είναι από αυτά τα food spots που έκανε ντόρο πριν καν ανοίξει!

Read More

Iceroll, o ορισμός του χειροποίητου παγωτού!

Θα αλλάξει την αντίληψή σου για το παγωτό το χειμώνα!

Read More

Η καντίνα που δεν βάζει όρια στην απόλαυση!

Το πρώτο γλυκό μπέργκερ με χειροποίητο «μπιφτέκι» σοκολάτας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Read More

Και φυσικός χυμός πορτοκάλι από τον ΘΕΣγάλα

Φυσικό χυμό πορτοκάλι, εκτός από φρέσκο γάλα, μπορούν να βρίσκουν πλέον οι καταναλωτές στους αυτόματους πωλητές του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, ο οποίος μετά τη δημιουργία των συνεταιριστικών γωνιών «ΘΕΣγάλα συν» και την είσοδο στο Franchise, επεκτείνει κι άλλο το εύρος των δραστηριοτήτων του

Read More

Το πρώτο σοκολατένιο burger μένει... στη Θεσσαλονίκη!

Οι Θεσσαλονικείς ξέρουν από καλό φαγητό και το chocoburger είναι μία ακόμη απόδειξη...

Read More

Μετεξελίσσεται το δίκτυο ΘΕΣγάλα!

Παντοπωλεία: Με τοπικά προϊόντα και... franchise

Read More

Υπηρεσία delivery και παντοπωλεία από τον ΘΕΣγάλα

Σε μικρές συνεταιριστικές γωνιές με ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών μετατρέπονται τα καταστήματα του ΘΕΣγάλα ενώ ξεκινά και η υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων της κατ’ οίκον

Read More

ΘΕΣ-Γάλα: Μετατρέπονται σε παντοπωλεία με προϊόντα ντόπιων παραγωγών

Το "βάπτισμα του πυρός" για τη μετατροπή των υπαρχόντων καταστημάτων του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα σε "παντοπωλεία" στα οποία θα πωλούνται προϊόντα διατροφής συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, πρόκειται να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου

Read More

Συνεταιριστικές γωνιές δημιουργεί η ΘΕΣγάλα

Δημιουργία 30 νέων σημείων πώλησης στην Αττική με franchise

Read More

Δημιουργήθηκαμε και αναπτυχθήκαμε μέσα στην κρίση λέει ο Πρόεδρος του ΘΕΣγάλα

Μπορεί η αγορά των γαλακτοκομικών να δέχεται τα τελευταία χρόνια ισχυρή πίεση και η αγορά να καταγράφει μια συνεχιζόμενη πτώση ως αποτέλεσμα της μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, ωστόσο υπάρχει ένας Συνεταιρισμός που καινοτομεί και βλέπει συνεχώς τις πωλήσεις του να αυξάνονται

Read More

Ο Γιάννης Χρηστίδης και ο Τάσος Γκουσγκούνης μας λένε την πιο γλυκιά ιστορία του θείου Jerry!

Το Jerry’s Foodtruck το αγαπάει όλη η Θεσσαλονίκη. Όλη. Δεν είναι τυχαίο πως μέσα σε λίγο καιρό έγινε το απόλυτο hot spot της πανέμορφης πόλης, μιας και στην Παύλου Μελά, στον αριθμό 44, σχηματίζονται μέχρι και… ουρές για τα λαχταριστά donuts

Read More

Μέσω franchising 30 νέα καταστήματα ΘΕΣγάλα στην Αθήνα

Μέσω franchising θα λειτουργεί πλέον το υφιστάμενο δίκτυο αυτόματων πωλητών γαλακτοκομικών προϊόντων του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στην Αττική, ενώ με τη μέθοδο αυτή θα γίνει και η περαιτέρω επέκτασή του στην πρωτεύουσα

Read More

Ένα φορτηγό γεμάτο εκπλήξεις

Το καλοκαίρι έφτασε, οι περίπατοι στην πόλη έχουν αυξηθεί και το μόνο που μένει είναι να βρεις αυτό το τέλειο σνακ που θα σε συνοδεύει στις βόλτες σου!

Read More

Ο ΘΕΣγάλα και το παράδειγμα της… FrieslandCampina

Με συνεταιριστική βάση 19.000 γαλακτοπαραγωγών, παγκόσμια εμβέλεια και μετόχους τους ίδιους τους παραγωγούς που είναι ανεξάρτητοι επιχειρηματίες, η FrieslandCampina αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα επιχείρησης με συνεταιριστική παράδοση

Read More

Πως θα αναπτυχθούν με franchising οι γωνιές τροφίμων του ΘΕΣγάλα

Μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους franchisees, πάνω από 100 οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν. Το μοντέλο της επιχείρησης που προτείνει ο Συνεταιρισμός

Read More

ΘΕΣγάλα δημιουργεί καταστήματα με προϊόντα ελληνικής υπαίθρου

Ένα από τα πιο επιτυχημένα επιχειρηματικά story των τελευταίων ετών, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ταράζει εκ νέου τα δεδομένα, καθώς αποφάσισε να «χτίσει» κανονικά καταστήματα στις ήδη υπάρχουσες τοποθεσίες που έχει εγκαταστήσει τους αυτόματους πωλητές γαλακτοκομικών!

Read More

Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί, εδώ θα δοκιμάσεις τις πιο ασύλληπτες λιχουδιές με μερέντα!

Με τις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες ριγέ τέντες, τα πολύχρωμα λαμπάκια και μόττο το «Deli street food lovers», το Jerry’s Food Truck, στην Παύλου Μελά 44, είναι ο παράδεισος της αμαρτίας!

Read More

Οι αυτόματοι πωλητές του ΘΕΣγάλα θα πωλούν και τρόφιμα

Τη μετεξέλιξη των καταστημάτων αυτόματων πωλητών γάλακτος σε καταστήματα πώλησης τροφίμων που παράγονται από αγροτικούς συνεταιρισμούς, αλλά και από μεμονωμένους παραγωγούς, σχεδιάζει ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Read More

Το «Βιολογικό χωριό» επενδύει στο franchise

Με στόχο σε δύο χρόνια να διαθέτει δίκτυο δεκαπέντε καταστημάτων εισέρχεται στην αγορά του franchise το «Βιολογικό xωριό», ένα νέο concept από το λιανεμπόριο τροφίμων, που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στα βιολογικά προϊόντα

Read More

Καινούργιες εκπλήξεις για τη λιανική απο τον ΘΕΣγάλα και ΘΕΣγη!

Νέα αναπτυξιακά projects στη φαρέτρα του έχει ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣ γάλα» που μπαίνει στη δεύτερη φάση του στρατηγικού του σχεδιασμού, επιστρέφοντας με καινούργιες εκπλήξεις για την λιανική που άμεσα θα ανακοινώσει από την Θεσσαλονίκη, ενώ στο επενδυτικό πλάνο είναι και η τυποποίηση, σε δικές του εγκαταστάσεις, αρχικά γιαουρτιού και στη συνέχεια και τυροκομικών

Read More

Η Νέα Σμύρνη απέκτησε το δικό της Βιολογικό Χωριό

Η οικογένεια του Βιολογικού Χωριού μεγαλώνει και υποδέχεται νέα καταστήματα!

Read More

Στη Θεσσαλονίκη ανακαλύψαμε τον παράδεισο των ντόνατς

Μια φορά και έναν καιρό, το 1947 για την ακρίβεια, ο 16χρονος Χάνσον Κρόκετ Γκρέγκορι έφυγε για ταξίδι στη θάλασσα και η μητέρα του Ελισάβετ του έδωσε να πάρει μαζί του olykoeks (λιπαρά κεκάκια) που έφτιαχνε με καρύδια και μοσχοκάρυδο...

Read More

Μια καντίνα γεμάτη λαχταριστές αμαρτίες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Ένα νέο στέκι για αλμυρές αλλά και για γλυκές αμαρτίες έχει ανοίξει τις πύλες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τις αφράτες και φρέσκες λιχουδιές του.

Read More

To Jerry’s Food Truck είναι η πιο αμαρτωλή καντίνα που ξέρεις

Η Δώρα Τσαμπάζη επισκέφτηκε μία καντίνα τελείως διαφορετική και πιο γλυκιά από τις άλλες

Read More

ESTIA AWARDS 2017

Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της ελληνικής εστίασης!

Read More

Jerry’s Foodtruck: η καντίνα που σταμάτησε στην Παύλου Μελά

Μια νέα καντίνα άνοιξε την πόρτα της στους λάτρεις του κλασσικού με μια επικάλυψη πρωτοτυπίας και νοστιμιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Read More

Εισαγωγή στο MASTER FRANCHISING - Μέρος B

Βήματα για την προώθηση εγχώριου δικτύου franchise στο εξωτερικό!

Read More

Hanging out at the Organic Village

Greece’s appetite for healthier, cleaner foods just keeps growing and growing

Read More

Νέα Superior Brands για πραγματικούς leaders!

Tο franchise είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή με την οποία αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις παγκοσμίως και η πιο ασφαλής όσον αφορά την επιβίωσή τους σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά

Read More

Μια διαφορετική καντίνα πάρκαρε στη Θεσσαλονίκη

Με σήμα κατατεθέν την ασπρόμαυρη ριγέ τέντα και σπεσιαλιτέ το «Sallonika», τσουρέκι λουσμένο με καυτή πραλίνα!

Read More

«Κόκκινη» ζώνη τα εργασιακά για το franchise

WFC: Τα πρότυπα της μάρκας επεκτείνονται στους όρους απασχόλησης των εργαζομένων στα δίκτυα;

Read More

Η γαστρονομική Αθήνα του 2016, λίγο πριν τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo

Comfort & Street Food, η απενοχοποιημένη απλότητα

Read More

Νέες γευστικές εξτραβαγκάντσες από τον Σκουλά στο Food Mafia

Μια πληθωρική κουζίνα χωρίς σύνορα, με αρκετό γαστρονομικό χιούμορ, ψαγμένες πρώτες ύλες, ακραίες αλλά καλοεκτελεσμένες ιδέες που ανανεώνονται συνεχώς και ένα sui generis σεφ ιδιοκτήτη να μην κάθεται ευτυχώς ποτέ στην ησυχία του

Read More

#jennyschallenge at Holy Spirit... the place to be!

Από το μαύρο χαρτί τουαλέτας μέχρι το Μίνι Κούπερ που είναι κρεμασμένο στον τοίχο...

Read More

Η αναγκαιότητα νομοθετικής ρύθμισης του franchise μέσω νέου φορέα

Στη σύγχρονη εποχή δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς ότι ο οικονομικός κόσμος εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα από ότι οι δικοί μας θεσμοί. Η εξέλιξη αυτή γίνεται πιο ορατή κυρίως στις συνεχώς ανανεούμενες  μορφές των σύγχρονων σχέσεων παραγωγού και διανομέα

Read More

Cocktails with a Greek Twist

Greek bartenders are sparking an evolutionary leap in the Mediterranean cocktail scene by showcasing local ingredients

Read More

Why Specialty Roasters Need to Communicate With Coffee Houses

“From seed to cup.” Normally this phrase stands for traceability and quality control. But for roasters, who are in the middle of the coffee supply chain, it means a bit more – because if they don’t make sure the beginning and ends of the chain are aligned, their business will suffer. And, although this might surprise some, they may need to invest just as much time in “the cup” as they do in “the seed”

Read More

Τι να μας πει το Μαϊάμι!

Με μότο όπως #tinamaspeitomiami, #ma_ti_wraia_pou_einai και #BeachPlease, το «Holy Spirit» του Xavier Μισαηλίδη (φιναλίστ στο World Class το 2013 και δεύτερος στο Beefeater MIXLDN το 2011 ) εξακολουθεί να είναι το happy meeting point στη Γλυφάδα – και να εφαρμόζει τις καινοτομίες του όπως τα take-away cocktails!

Read More

Μπορείς να γίνεις bartender σε 30 λεπτά;

Το Athens Fine Drinking by World Class, βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Από 1η μέχρι 4 Ιουνίου, η καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας θα χτυπά σε ρυθμούς shaker, με το Παλαιό Χρηματιστήριο στη Σοφοκλέους να μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο pop-up bar!

Read More

Bitch is back... η καντίνα της Mission Street ξαναζωντανεύει, πιο επικίνδυνη από ποτέ!

Ο Hλίας Σκουλάς, Chef Patron  του Food Mafia, κατεβάζει στο Athens Street Food Festival το θρυλικό pop up street food restaurant, το “Stay Hungry Bitch” και θα έχουμε την ευκαιρία -για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2014- να δοκιμάσουμε το πιο “cult” φαγητό του δρόμου που έχει εμφανισθεί ποτέ στην Ελλάδα!

Read More

Οι υπηρεσίες του Νομικού Συμβούλου προς τον Δικαιοπάροχο

Πριν από την είσοδό σας στο χώρο του franchise ως Δικαιοπάροχος (franchisor) θα πρέπει να ζητήσετε τις συμβουλές εξειδικευμένων στο χώρο επαγγελματιών

Read More

Γαστρονομικό FnL road-trip στις αγορές του κόσμου, the event!

Για ένα μοναδικό βράδυ το FnL και ο σεφ Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia μεταμόρφωσαν το υπέροχο Ergon Αγορά της Θεσσαλονίκης σε ένα prive. multi ethnic εστιατόριο! Ήταν το πρώτο από τα #fnlevents στην Θεσσαλονίκη!

Read More

Street Food and Tunes local: Holy Spirit

Τα Street Food and Tunes του deBop.gr συνεχίζουν τις βόλτες τους στις γειτονιές της πόλης μας! Επόμενος σταθμός τους είναι η Γλυφάδα την Πέμπτη 12 Μαΐου και τόπος συνάντησης το πιο up-tempo cocktail bar της περιοχής, το Holy Spirit!

Read More

Γιατί όλοι μιλούν για τον καφέ σας, κ. Ταλούμη;

Το 2009 σκάει το τρίτο κύμα καφέ στην Ελλάδα: ανοίγει το Taf στην Μπενάκη και οι Αθηναίοι πίνουν τους πρώτους φρουτώδεις single estate εσπρέσο.

Read More

Εισαγωγή στο MASTER FRANCHISING - Μέρος A

Η μέθοδος της Κύριας Δικαιόχρησης ως εργαλείο διεθνούς ανάπτυξης των επιχειρήσεων, σε περίοδο οικονομικής κρίσεως!

Read More

Γιάννης Ταλούμης, ο Ιντιάνα Τζόουνς του καφέ

Είναι ένας μύστης του καφέ που γνωρίζει καλά σε ποιες κρυφές γωνιές του πλανήτη θα πρέπει να αναζητήσει τους πολύτιμους θησαυρούς του. Ανάμεσα σε δυο ταξίδια του μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία της επιτυχημένης πορείας του και αναμνήσεις από χώρες εξωτικές πίνοντας -τι άλλο;- έναν εκλεκτό καφέ.

Read More

Το πρώτο FnL event στη Θεσσαλονίκη!

Γαστρονομικό Road-trip στις αγορές του κόσμου: Ergon Agora, Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 9 Μαΐου 2016!

Read More

THE CLUMSIES welcome FOOD MAFIA!

Σε πρώτη και μοναδική εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, ο ασυμβίβαστος Food Mafia Ηλίας Σκουλάς στο #SundayBrunchFest, που ρίχνει αυλαία αυτή την Κυριακή!

Read More

Τρίτο κύμα παικτών φέρνει ο καφές στην εστίαση!

Νέα concepts από premium ποιότητες - Ποιοι λαμβάνουν πρώτοι θέσεις στην αγορά

Read More

Το Holy Spirit Beach Bar μας ταξιδεύει στην Καραϊβική!

Ο Xavier Μισαηλίδης μετά την επιτυχία που είχαν τα cocktails στο Holy Spirit, αποφάσισε να μεγαλώσει λίγο περισσότερο την οικογένεια του. Έτσι λοιπόν, κάπου μέσα στον Απρίλη δημιούργησε το Holy Spirit Beach Bar!

Read More

Ο ΜΙΡΑΝ άνοιξε και σας περιμένει στον Πειραιά!

Το πασίγνωστο παστουρματζίδικο με τα εκλεκτά προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα ΜΙΡΑΝ, τώρα και στον Πειραιά, στην καρδιά της αγοράς με τον νέο τύπο καταστήματος franchise των 50 τ.μ.

Read More

Γιορτή Γεύσης!

Ο ΜΙΡΑΝ υποδέχτηκε το χειμώνα με ένα μεγάλο γευστικό event!

Read More

Ο Chameleon της απόλαυσης!

Πώς γίνεται ένα κοκτέιλ κλασικό; Ποια είναι τα στοιχεία που θα κρατήσουν τη φήμη του και προπαντός τα γευστικά του χαρακτηριστικά αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων;

Read More

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγείρεψε στου ΜΙΡΑΝ!

Οι λάτρεις των μερακλίδικων γεύσεων που κατέκλυσαν την Ευρυπίδου, απόλαυσαν πιτάκια με φύλλο γιουφκά Καισαρείας και παστουρμά καμήλας ΜΙΡΑΝ δια χειρός του γνωστού σεφ!

Read More

Events γευσιγνωσίας στου ΜΙΡΑΝ!

Το θρυλικό ΜΙΡΑΝ ξεκίνησε τις καθιερωμένες συναντήσεις γευσιγνωσίας!

Read More