Το Athens Fine Drinking by World Class, βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Από 1η μέχρι 4 Ιουνίου, η καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας θα χτυπά σε ρυθμούς shaker, με το Παλαιό Χρηματιστήριο στη Σοφοκλέους να μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο pop-up bar!

Στο πλαίσιο του Athens Fine Drinking, το Difford’s Guide Greece διοργανώνει μία σειρά από workshop για το κοινό με θέμα "fun cocktail making at home"! Κάθε απόγευμα, για 4 ημέρες, 10 λάτρεις των cocktail θα παρασκευάζουν μέσα από την καθοδήγηση των έμπειρων bartender από το Holy Spirit Bar, κλασικές συνταγές cocktail (Martini, Bramble, Daiquiri, Margarita, Perfect Gin & Tonic), ενώ παράλληλα θα μαθαίνουν και όλα τα επαγγελματικά tip για άψογα cocktail στο σπίτι. Τί σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Κάθε μέρα για μισή ώρα, ο Ξαβιέ Μισαηλίδης και ο Βασίλης Τσιορλίδας θα σας μεταδίδουν όλο υο know how, όλη τους την εμπειρία και όλα τους τα μυστικά, ενώ παράλληλα θα σας καθοδηγούν step by step στη δημιουργία κλασικών cocktail!


Η συμμετοχή στο workshop του Difford’s Guide είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να στείλετε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει (1 έως 4 Ιουνίου) σε inbox στην σελίδα του Difford’s Guide Greece ή στο email: eleni.nikoloulia@diffordsguide.com

Τόπος διεξαγωγής: Παλαιό Χρηματιστήριο, Σοφοκλέους

Ώρες διεξαγωγής: 1/6: 20:15-20:45, 2/6: 19:15-19:45, 3/6: 19:15-19:45, 4/6: 19:15-19:45