Μια πολύ γλυκιά καντίνα έχει κάνει την στάση της στην Θεσσαλονίκη, το Jerry’s Foodtruck. Εκεί μπορείτε να γευτείτε τα καλύτερα, τα πιο νόστιμα και τα πιο ευφάνταστα donuts με διάφορες και ξεχωριστές γεύσεις!

Ωστόσο το Jerry’s Foodtruck είναι γνωστό για τα υπέροχα, γεμάτα γλύκα κουτιά, που προμηθεύουν στο κοινό, μέσα στα οποία εκτός από τα γνωστά donuts του καταστήματος έχουν και πολλά άλλα είδη γλυκών, όπως τις γνωστές πλέον σύριγγες γεμάτες με σοκολάτα, δημιουργώντας έναν συνδυασμό τόσο λαχταριστό που δεν μπορείς να αντισταθείς, πολλοί επιλέγουν αυτό το κουτί για τα γενέθλια τους ως τούρτα και εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους τους.

Στο Jerry’s Foodtruck επίσης θα βρείτε πολύ εντυπωσιακές και μοναδικές τούρτες για κάθε περίσταση που θα εντυπωσιάσουν και αυτόν-ή που έχει γενέθλια και τους καλεσμένους των γενεθλίων.  Το Jerry’s Foodtruck, επιπλέον αναλαμβάνει κάθε είδους εκδήλωση, όπως εγκαίνια καταστημάτων, βαφτίσεις κάνοντας αυτές σας τις στιγμές γλυκές και ξεχωριστές.


Μπορεί να πρόκειται για μια γλυκιά καντίνα αλλά στο Jerry’s Foodtruck μπορείτε να βρείτε και αλμυρά snack όπως hotdog για αυτούς που έχουν αλμυρές προτιμήσεις, ωστόσο θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε και γλυκά και αλμυρά snack και δεν θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε από αυτήν την καντίνα.
Είναι μια καινούργια και πρωτοποριακή ιδέα για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης, μας προσφέρει ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, επειδή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ποιότητα σε ένα προϊόν και πόσο μάλλον εάν είναι φαγώσιμο και στο κατάστημα όλα δημιουργούνται με τα καλύτερα υλικά. Το Jerry’s Foodtruck έχει επεκταθεί και στην Θεσσαλονίκη και εκτός Θεσσαλονίκης δημιουργώντας το καινούργιο του κατάστημα στα Ιωάννινα. 


Πρωτοδημοσιεύτηκε στο MAXMAG