Για να προσφέρεις το καλύτερο, θέλει τέχνη!

Ένα παγωτό που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου, με υλικά που επιλέγεις επιτόπου. Η ιδέα αξίζει από μόνη της βραβείο, αλλά όταν και η εκτέλεση είναι υποδειγματική, τότε η επιβράβευση είναι εξασφαλισμένη. Στα Estia Awards 2020 που διοργανώθηκαν πριν από μερικές μέρες, το IceRoll απέσπασε δύο βραβεία: GOLD στην κατηγορία BEST IN ICE CREAM και SILVER στην κατηγορία TRENDS & INNOVATION.


Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν αλυσίδες και όμιλοι εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας. Ανάμεσα στους διακριθέντες στα Estia Awards περιλαμβάνονται ηχηρά brands της ελληνικής εστίασης και, φυσικά, το αγαπημένο μας IceRoll που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο Best in Ice-Cream.


Όπως σχολίασε ο κ. Χρήστος Φώλιας, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής: «Φέτος, αυξήθηκαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αυξήθηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν και αυξήθηκε ο ανταγωνισμός που –ειδικά σε κάποιες κατηγορίες- υπήρξε παραπάνω από έντονος. Η αγορά της εστίασης μας εκπλήσσει διαρκώς με παραδείγματα καινοτομίας αλλά και ποιότητας που αντέχει στον χρόνο. Τα Estia Awards είναι εδώ για να υποστηρίζουν και να ενθαρρύνουν τη συνεχή εξέλιξη ενός μεγάλου κλάδου που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυναμικός». Διαβάστε το πρωτότυπο στο NouPou