Ηταν το 2007, εάν δε με απατά η μνήμη μου, όταν γνώρισα σε μια έκθεση βιολογικών προϊόντων στην Καρδίτσα, τον κο Δημήτρη Κρομμύδα. Είχε επισκεφτεί τότε, το περίπτερο του Organic Life και πιάσαμε την κουβέντα…

Το κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση και είναι του Παναγιώτη Μερεντίτη από το organiclife.gr

«Ανοίγω ένα κατάστημα βιολογικών προϊόντων στη Βούλα», μου είχε πει και σίγουρα τότε, δε μπορούσα να φανταστώ, το τι θα επακολουθούσε στα επόμενα χρόνια… Η αρχή έγινε το 2008, με το πρώτο κατάστημα, να ανοίγει τις πύλες του, στους εραστές των βιολογικών προϊόντων, στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βούλα. Υστερα από μερικούς μήνες, «ξεφύτρωσε» το δεύτερο Βιολογικό Χωριό, στην Ηλιούπολη και ύστερα ήρθε η οικονομική κρίση που χτύπησε την πατρίδα μας… Και εκεί που περίμενες, το όλο εγχείρημα, να βαλτώσει λόγω των συνθηκών, αυτό απεναντίας, άνθισε και πολλαπλασιάζεται πλέον, με ταχείς ρυθμούς και κάτι μου λέει πως είμαστε ακόμα, μόνον στην… αρχή!!!

Η ομάδα, ενισχύθηκε με τον κο Νίκο Ζαχαράτο και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η αλυσίδα βιολογικών super market, Βιολογικό Χωριό, έφτασε να αριθμεί σήμερα τα έξι υποκαταστήματα, αλλά μην το δένετε κόμπο, αφού κάτι μου λέει πως ίσως μας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις… Έτσι λοιπόν, ύστερα από τη Βούλα, την Ηλιούπολη, τη Σταμάτα, τη Γλυφάδα και τη Νέα Σμύρνη, ήρθε η σειρά του κέντρου των Αθηνών, να αποκτήσει το δικό της Βιολογικό Χωριό, το οποίο, τη Δευτέρα 18/12/2017, εγκαινίασε την έναρξη λειτουργίας του.


Πλήθος κόσμου, έσπευσε να ευχηθεί τα καλορίζικα, στους ιδιοκτήτες του καταστήματος, το οποίο διαθέτει στα ράφια του, οτιδήποτε και εάν ζητήσει και ο πιο ψαγμένος καταναλωτής. Βιολογικά τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, non food προϊόντα, όλα έχουν την τιμητική τους στα ράφια του Βιολογικού Χωριού και μάλιστα με τεράστια ποικιλία, η οποία είναι σίγουρο πως θα καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Όταν έφτασα στο χώρο, την προσοχή μου έκλεψε το λευκό βαν, κατάλληλα διαμορφωμένο σε καντίνα, το οποίο ήταν αραγμένο στην είσοδο και εκτελούσε χρέη υπαίθριου μπαρ. Όταν διάβηκα το κατώφλι του καταστήματος, εντυπωσιάστηκα, αλλά δεν εξεπλάγην, αφού πλέον είμαι συνηθισμένος στην ποιοτική δουλειά που κάνουν τα παιδιά του Βιολογικού Χωριού και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, από αυτό που αντίκρισα. Καλαίσθητοι χώροι, που ξεχειλίζουν από ευεξία και αρμονία, ενώ τα πάντα είναι κατάλληλα ταξινομημένα, ώστε να βρίσκεις εύκολα οτιδήποτε και εάν αναζητάς.

Επειδή όμως σε αυτή την περίπτωση, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους…

Πάντα επιτυχίες Βιολογικό Χωριό.
Ραντεβού στο… επόμενο!!!


Διαβάστε το πρωτότυπο στο organiclife.gr