Η “αμαρτωλή” αυτή καντίνα είναι διαφορετική από αυτές που φαντάζεστε γιατί εδώ γίνονται ουρές για τα… γλυκά της! Αυτή τη στιγμή τη βρίσκουμε σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα, και ελπίζουμε σύντομα να έρθει και στην Αθήνα!

Θέλετε να μάθετε ποια καντίνα εννοούμε; Μα φυσικά μιλάμε για το Jerry’s Foodtruck, μια καντίνα που ξεχειλίζει σοκολάτα, γεύση και φαντασία! Εδώ, όπου τα donuts και το τσουρέκι είναι από άλλο «πλανήτη» γεύσης! Το Jerry’s Foodtruck, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στα Ιωάννινα, αποτελούν τον «ναό» λαχταριστών λιχουδιών από σοκολάτα!

Αν βρεθείτε σε μία από τις “καντίνες του Jerry” να είστε εξοπλισμένοι με υπομονή, διότι καθημερινά προκαλείται «κομφούζιο», από τον κόσμο που θέλει να γευτεί τις γλυκές αυτές “αμαρτίες”.


Αναρωτιέστε τι να δοκιμάσετε; Η απάντησή μας είναι… τα πάντα! Και για να γνωρίζετε τι μπορείτε να βρείτε στο menu, μερικές από τις λαχταριστές λιχουδιές είναι donuts με πολλές επιλογές γεύσεων, τσουρεκάκι που το λούζετε με ζεστή πραλίνα εκείνη τη στιγμή, τα Jerry’s Balls (μπαλάκια από ζύμη donut γεμισμένα με σοκολάτα και λουσμένα με πραλίνες), αλλά και sweet burgers. Must φυσικά είναι τα Sweet Boxes που μπορείτε να βάλετε τα πάντα μέσα για όσα άτομα θέλετε. Η γκάμα του street food εδώ εμπλουτίζεται διαρκώς με γευστικές εκπλήξεις.


Πρωτοδημοσιεύτηκε στο travelstyle.gr