Όχι ότι μας σταματούσε τίποτα από το να τρώμε παγωτό και το χειμώνα, αλλά με τα νέα γεμιστά κρουασάν του IceRoll της Γλυφάδας η απόλαυση γίνεται ακόμη πιο κολασμένη.

To έκαναν το καλοκαίρι, μετατρέποντας τα αγαπημένα σου cocktails σε φρέσκο παγωτό μπροστά στα μάτια σου. Τώρα που χειμωνιάζει, η δημιουργική ομάδα του IceRoll “ξαναχτυπά” και μας προκαλεί να δώσουμε μία ζεστή αγκαλιά στο παγωτό μας. Στον κατάλογο του καταστήματος της Γλυφάδας και της Λάρισας εισέβαλαν έξι διαφορετικές γεύσεις ζεστών και αφράτων κρουασάν, τα οποία ετοιμάζουν μπροστά σου. Αν αγαπάς το παγωτό σου, κάν’του μια ζεστή αγκαλιά, αφού πρώτα επιλέξεις το κρουασάν που τραβάει η όρεξή σου. Για τους αιώνιους chocolate lovers, υπάρχουν τρεις επιλογές. Το Total Black IceRoll με κρεμώδη μαύρη σοκολάτα, oreo, Nutella, νιφάδες μαύρης σοκολάτας και ζεστή sauce μαύρης σοκολάτας, το Chunchy Milk Chocolate με ανάμεικτη βάση IceRoll (βανίλια και σοκολάτα) – nutella, κροκάν φουντούκι, Caprice και Coco Pops ή το Choco Cherry με κρεμώδη μαύρη σοκολάτα, αμαρένες, νιφάδες λευκής σοκολάτας σιρόπι βύσσινο, περιχυμένο με ζεστή sauce μαύρης σοκολάτας.


Η έμπνευση συνεχίζεται με το croissant Βanoffee, με βάση IceRoll βανίλια-καραμέλα βουτύρου, μπανάνα και μπισκότο, το οποίο σερβίρεται με ζεστή sauce καραμελωμένης λευκής σοκολάτας. Για τους λάτρεις της φράουλας, “δαγκωτό” το Strawberries & Cream, με βάση IceRoll βανίλια – φρέσκιες φράουλες, λευκή πραλίνα, μαρμελάδα φράουλας και μπισκότο και ζεστή sauce λευκής σοκολάτας. Το Apple Strudel, με βάση IceRoll βανίλια και λαχταριστή γέμιση μήλου με κανέλα, σταφίδες, καραμέλα και μπισκότο και sauce καραμελωμένης ζεστής λευκής σοκολάτας ολοκληρώνει την πανδαισία των πειραματισμών του IceRoll team. Για να το “καταφέρεις” όλο, πρέπει να πιστέψεις λίγο στην καρδιά σου για να το κάνεις. Αλλά, μεταξύ μας, με τι καρδιά θα αφήσεις μπουκιά;


Διαβάστε το πρωτότυπο στο NouPou