Η νέα άφιξη στο μενού του IceRoll είναι μια γευστική υπερπαραγωγή.

Κι εκεί που νόμιζες ότι το καλοκαίρι τελείωσε και είσαι πλέον έτοιμος να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, έρχεται ένα νέο που σου καταστρέφει όλες τις ελπίδες να μπεις αυτόν τον χειμώνα στον ίσιο δρόμο. Το νέο ονομάζεται WaffleCup και πίσω του κρύβεται η δαιμόνια ομάδα του IceRoll.

Η λογική είναι, πάνω κάτω, η ίδια: Ρίχνεις μια ματιά στην ατέλειωτη λίστα με τα υλικά και δημιουργείς κάτι εντελώς δικό σου, ακριβώς όπως το έχεις φαντασιωθεί. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα μείνεις μόνο στο παγωτό. Ας πάρουμε όμως τη διαδικασία βήμα προς βήμα:


Βήμα #1: Κομματάκια βάφλας ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας σου και σερβίρονται σε ένα ποτήρι τραγανά και έτοιμα να υποδεχθούν τα υλικά της αρεσκείας σου.

Βήμα #2: Διαλέγεις μία από τις τέσσερις διαφορετικές ζεστές σάλτσες – golden, λευκή σοκολάτα, γάλακτος ή μαύρη.

Βήμα #3: Επιλέγεις τα υλικά που προτιμάς. Για παράδειγμα ferrero ή μπισκότα digestive, φρεσκοκομμένα φρούτα, καρύδια, αμύγδαλα ή φουντούκια, φυστικοβούτυρο, σοκοφρέτα ή καραμέλα βουτύρου.

Βήμα #4: (προαιρετικό): Αν θέλεις ΚΑΙ παγωτό πάνω από τα φρεσκοψημένα βαφλάκια, ζητάς να προσθέσουν όλα τα υλικά που μόλις διάλεξες σε ένα απολαυστικό IceRoll, το οποίο φυσικά φτιάχνεται επιτόπου, με φρέσκο γάλα, μπροστά στα μάτια σου. Όπως καταλαβαίνεις, η πρόταση αυτή είναι για πολύ δυνατούς παίχτες.

Βήμα #5: Βλέπεις όλα τα υλικά που διάλεξες να συνδυάζονται σε ένα ποτήρι πάνω από τα κομμάτια βάφλας. Λες WOW, αφήνεις στην άκρη τις ενοχές και απολαμβάνεις.


Διαβάστε το πρωτότυπο στο NouPou