Θα αλλάξει την αντίληψή σου για το παγωτό το χειμώνα!

Έχεις νιώσει ποτέ πραγματικά τη γεύση που δίνουν το φρέσκο γάλα και τα φρέσκα φρούτα στο παγωτό; Πόσες φορές έχεις δει να φτιάχνεται παγωτό μπροστά στα μάτια σου; Αν ανήκεις σε αυτούς που αναζητούν το νέο και το διαφορετικό στην πόλη και δεν σταματούν ποτέ να δοκιμάζουν, τότε η επόμενη στάση σου είναι στο Iceroll στη Γλυφάδα. Το Iceroll άνοιξε πριν από λίγους μήνες στην Πλατεία Εσπερίδων για να προσφέρει μια νέα κατηγορία αληθινού φρέσκου παγωτού. Πρόκειται για μία τεχνική, όπου φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα και τα αγαπημένα σου υλικά πέφτουν σε μία παγωμένη πλάκα και γίνονται λαχταριστό παγωτό σε ρολάκια μπροστά στα μάτια σου.


Αφού διαλέξεις τη βάση σου (φρέσκο γάλα με βανίλια, σοκολάτα ή γάλα καρύδας), μπορείς να προσθέσεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου: φρούτα εποχής που κόβονται εκείνη τη στιγμή, σοκολάτες, καραμέλα, τσουρέκι, ξηρούς καρπούς αλλά και υγιεινά super foods. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πολλοί και το αποτέλεσμα πραγματικά απολαυστικό. Να ξέρεις ότι τα υλικά που θα βάλεις μέσα είναι όλα τους αγνά και προσεκτικά διαλεγμένα. Οι βάσεις δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνητά πρόσθετα, αλλά ολόφρεσκο γάλα, τα φρούτα είναι εποχής, ενώ όλα τα υπόλοιπα υλικά προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές.


Διαβάστε το πρωτότυπο στο newsbeast