Ο Xavier Μισαηλίδης μετά την επιτυχία που είχαν τα cocktails στο Holy Spirit, αποφάσισε να μεγαλώσει λίγο περισσότερο την οικογένεια του. Έτσι λοιπόν, κάπου μέσα στον Απρίλη δημιούργησε το Holy Spirit Beach Bar!

Αρχικά, μπαίνοντας στο Varkiza Resort και πηγαίνοντας όλο και πιο αριστερά, ακούς γέλια, μουσική και βλέπεις μαζεμένο κόσμο γύρω από ένα μοναδικό beach bar. Η διακόσμηση δεν ξεφεύγει από το στυλ του μαγαζιού της Γλυφάδας, καθώς παίρνεις μια γεύση Curacao και Miami ενώ είσαι στη Βάρκιζα. Μικρά και πολλά αντικείμενα στην ψάθινη οροφή του μπαρ, παρεό να κρέμονται και ένας Ken στο ποτήρι με τα καλαμάκια. Τα ψυγεία του μαγαζιού βρίσκονται σε ένα πράσινο και ένα άσπρο σπιτάκι που θυμίζει χώρο αλλαγής του ενός μαγιό με το άλλο. Ο DJ σε δικό του φούξια πόστο με παρέο και ξύλινες ταμπελίτσες να κρέμονται δίπλα του. Πηγαίνοντας προς την παραλία, βλέπεις κόσμο να λιάζεται στις μεγάλες μαξιλάρες του Holy Spirit, με παλιές ξύλινες σανίδες του surf για background.


Εκείνο που δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση είναι το ότι όλοι κρατούν ένα cocktail στο χέρι. Αν έχεις δοκιμάσει τα cocktails στην Λαοδίκης, αυτό που θα δεις εκεί είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Κλασσικός κατάλογος με καινούργια καλοκαιρινά entries. Blue Hawaiian, Margaritas, Fantastic Boyfriend και πολλά ακόμη σε τιμές κάτι παραπάνω από προσιτές.


Ο Xavier και η υπόλοιπη Holy οικογένεια κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα στέλνοντάς μας σε ρυθμούς Καραϊβικής σε τόσο μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας!

ΠΗΓΗ: NouPou