Το καλοκαίρι έφτασε, οι περίπατοι στην πόλη έχουν αυξηθεί και το μόνο που μένει είναι να βρεις αυτό το τέλειο σνακ που θα σε συνοδεύει στις βόλτες σου!

Στην οδό Παύλου Μελά 44 έχει “σταθμεύσει” εδώ και λίγο καιρό ένα φορτηγό-καντίνα που δεν έχει να κάνει καθόλου με τις καντίνες που γνώριζες μέχρι τώρα. Το Jerry’s Foodtruck είναι μια μοντέρνα καντίνα και είναι το μέρος όπου θα βρεις τις πιο δελεαστικές γλυκές και αλμυρές αμαρτίες.

The beginning...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, Γιάννης Χρηστίδης και Τάσος Γκουζγκούνης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μαγαζί όπου όλα τα ντόνατ θα γίνονται μπροστά στα μάτια σου. Θα είναι ολόφρεσκα και θα διαλέγεις εσύ τη γέμιση τους. Επίσης, θέλησαν να προσφέρουν στο κοινό και την αλμυρή πλευρά του ντόνατ, η οποία έλειπε μέχρι τώρα από την Ελλάδα.

Και πώς προέκυψε το concept του foodtruck; Αυτό προέκυψε, όταν οι δύο ιδιοκτήτες ανακάλυψαν πως έχουν ένα κοινό μακρινό θείο, τον Γεράσιμο -ή αλλιώς θείο Jerry-. O θείος Jerry, λοιπόν, έφυγε σε μικρή ηλικία για να βρεί την τύχη του στην Αμερική. Εκεί, έστησε την πρώτη του καντίνα και συνέχισε ταξιδεύοντας τον κόσμο με αυτή. Έτσι λοιπόν, προς θύμηση του θείου Jerry έγινε και το Jerry’s Foodtruck.


Τι θα βρεις;

Με το μότο τους  “Deli Street Food Lovers” περιγράφεται ακριβώς η ιδεολογία του μαγαζιού. Ποιοτικό street food με τα καλύτερα υλικά και όλα μπροστά στα μάτια σου. Στο μαγαζί θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από γεμίσεις και επικαλύψεις για τα ντόνατ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που θα σου τραβήξει την προσοχή. Είναι οι ιδιαίτερες και μοναδικές επιλογές τους που περιέχουν ολόκληρα κομμάτια φρούτων. Μόνο εδώ θα βρεις το strawburger, το οποίο είναι γλυκό burger από ζύμη ντονατ, με φράουλες και λιωμένες πραλίνες σοκολάτας και μπισκότου, αλλά και το Banana Rollτο οποίο είναι ολόκληρη μπανάνα τυλιγμένη σε τορτίγια βουτηγμένη σε πραλίνα σοκολάτας. Και εννοείται πως δεν ξεχνάμε τα τσουρεκάκια και τα jerry sticks πασαλειμμένα με λαχταριστές πραλίνες και μπισκότα. Για τους λάτρες του αλμυρού, οι επιλογές δεν λείπουν και σε αυτό τον τομέα. Για αρχή έχουμε το bagel , το αλμυρό ντονατ όπου διαλέγεις εσύ τι θα βάλεις μέσα. Συνεχίζουμε με το hotdognut και το hotdilla. Το hotdognut είναι hot dog με κρέας δικής σου επιλογής σε ψωμάκι από ζύμη ντόνατ συνοδευμένο με cheddar και nachos. Από την άλλη, το hotdilla είναι λουκάνικο σε τορτίγια με nachos και dip. Τέλος, από το μενού δεν λείπει και η pizza, η οποία δεν είναι μια συνηθισμένη πίτσα αλλά πίτσα με ζύμη πίτας την οποία μπορείς να συνοδεύσεις με ό,τι υλικά θέλεις!!

Με λίγα λόγια…

Το Jerry’s Foodtruck είναι ένα μαγαζί που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις με όλες τις πρωτότυπες επιλογές του. Σου προτείνω να πας από κοντά και να διαλέξεις αυτό σου ταιριάζει- και αν δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις, το προσωπικό θα σε κατατοπίσει καλύτερα από εμένα. Αναλαμβάνει επίσης εκδηλώσεις και catering ενώ διαθέτει και delivery. Σε περιμένει να το ανακαλύψεις από το πρωί έως και το βράδυ!


Πρωτοδημοσιεύτηκε στο TFC