Φέρνει τα αφράτα και πολύχρωμα donuts, τα γλυκά burgers και τα γεμιστά τσουρεκάκια που έχουν κάνει πάταγο στη Θεσσαλονίκη

Αν έχεις πάει στη Θεσσαλονίκη, σίγουρα έχεις κάνει μια στάση στο Jerry’s Foodtruck της Παύλου Μελά για ένα donut και τελικά έφυγες με ένα Sweet Box γεμάτο γλυκά για τέσσερα άτομα που τα έφαγες χωρίς καμία ενοχή μόνος σου! Εδώ και καιρό οι Αθηναίοι παρακαλούσαν στα comments των social media να κατέβει η καντίνα στην Αθήνα και τελικά αυτό το γλυκό όνειρο ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα.

Όπως μάθαμε, το αθηναϊκό Jerry’s Foodtruck θα ανοίξει προς το τέλος του Μαρτίου στο Χαλάνδρι (από την επιχείρηση δεν μας αποκάλυψαν πού, αλλά η «πινέζα» στο Facebook είναι τοποθετημένη στην οδό Κολοκοτρώνη) και εκεί θα σερβίρει όλα εκείνα τα γλυκίσματα που το έχουν κάνει διάσημο.


Το Jerry’s Foodtruck του Γιάννη Χρηστίδη και του Τάσου Γκουσγκούνη είναι φτιαγμένο και βαφτισμένο προς τιμήν του θείου τους Γεράσιμου, ο οποίος είχε μια κινητή καντίνα σε φορτηγάκι στην Αμερική τη δεκαετία του 1950. Είναι διαμορφωμένο ως καντίνα με ρόδες, τέντες και λαμπιόνια, και σερβίρει τα γλυκά του στο χέρι. Ο λόγος που έχει κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη, και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα, στην Κατερίνη και τώρα κατεβαίνει στην Αθήνα, είναι οι φαντασμαγορικές, γλυκιές του ευρεσιτεχνίες.

Οι σύριγγες με πραλίνα για να γεμίσεις τα donuts διαφόρων μεγεθών, το σάντουιτς τσουρεκιού με πραλίνες, κομμάτια κορμού και σοκολατένιες πέρλες, τα γλυκά burgers με buns φτιαγμένα από το ζυμάρι του donut, τα donut chips που είναι γεμισμένα με σοκολάτα και σερβίρονται με ένα κουπάκι πραλίνας για να τα βουτήξεις, είναι μερικές από τις ινσταγκραμικές προτάσεις του Jerry’s Foodtruck.


Πρωτοδημοσιεύτηκε στο CITYTAG