Για ένα μοναδικό βράδυ το FnL και ο σεφ Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia μεταμόρφωσαν το υπέροχο Ergon Αγορά της Θεσσαλονίκης σε ένα prive. multi ethnic εστιατόριο! Ήταν το πρώτο από τα #fnlevents στην Θεσσαλονίκη!

Το Ergon Αγορά, στην Παύλου Μελά, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και ατμοσφαιρικός χώρος που συνδυάζει την αυθεντική ατμόσφαιρα της αγοράς με το εστιατόριο. Για ένα μόνο βράδυ, την περασμένη Δευτέρα 9 Μαΐου, το μαγαζί μεταμορφώθηκε: το κεντρικό του νησί-μπακάλικο έγινε μια μεγάλη μπάρα όπου οι κορυφαίοι bartender Τέλης Παπαδόπουλος (Soulshakers & παγκόσμιος νικητής του World class 2009) και Γιάννης Κέδες (του Vogatsikou 3, πρώτου cocktail bar στα FnL Best Bar Awards by Cardhu) δημιουργούσαν τα κοκτέιλ με βάση τα Cardhu που συνόδευσαν το εντυπωσιακό μενού του σεφ Ηλία Σκουλά από το Food Mafia της Γλυφάδας.


Κατά μήκος της μπάρας, από άκρη σ’ άκρη στο μαγαζί στήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι πενήντα θέσεων. Η ώρα ήταν εννιά παρά όταν άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι αναγνώστες μας και, τηρώντας και εδώ την παράδοση της ακρίβειας. Το δείπνο ξεκίνησε στις 9.20 με μια δροσιστική Cardhu Tommy’s Margarita και ινδικό Pani Puri, μια «φούσκα» γεμισμένη με ρεβιθάδα όλο άρωμα και δίπλα της ταρτάρ αγκινάρας με αυγοτάραχο Μεσολογγίου. Στην συνέχεια ήρθε η τηγανιά «Θεσσαλονίκη-Ρέθυμνο»...

Διαβάστε περισσότερα στο www.fnl-guide.com