Σε μία λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν αλυσίδες και όμιλοι εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας

Ανάμεσά στους διακριθέντες στα Estia Awards περιλαμβάνονται ηχηρά brands της ελληνικής εστίασης όπως: Goody’s Burger House, Γρηγόρης, L’ Artigiano, Everest, Simply Burgers, ΤGI Fridays και e-food. Όπως σχολίασε ο κ. Χρήστος Φώλιας, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής: «Φέτος, αυξήθηκαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αυξήθηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν και αυξήθηκε ο ανταγωνισμός που – ειδικά σε κάποιες κατηγορίες- υπήρξε παραπάνω από έντονος. Η αγορά της εστίασης μας εκπλήσσει διαρκώς με παραδείγματα καινοτομίας αλλά και ποιότητας που αντέχει στον χρόνο. Τα Estia Awards είναι εδώ για να υποστηρίζουν και να ενθαρρύνουν τη συνεχή εξέλιξη ενός μεγάλου κλάδου που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυναμικός».


Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Βασίλης Τριχόπουλος, Worldwide Director της TOP FRANCHISES: «Η εστίαση είναι από τους πιο δυναμικούς και ανθεκτικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Οι αλυσίδες δε και ειδικότερα αυτές που αναπτύσσονται με franchise έχουν περάσει μια δύσκολη δεκαετία, με υψηλό ΦΠΑ και με αποκλεισμούς από το ΕΣΠΑ. Στην περίοδο της νέας κανονικότητας, η αριστεία είναι επιβεβλημένη. Καυχιέμαι ότι είμαι κι εγώ, τα τελευταία είκοσι χρόνια, μέλος αυτής της οικογένειας που μάχεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και υπεραξίες. Η Boussias Communicatios μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στην Κριτική Επιτροπή των φετινών Estia Awards και την ευχαριστώ!»


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να επισημάνουμε, ότι δύο από τα Brand που αναπτύσσονται αποκλειστικά με την TOP FRANCHISES έλαμψαν κερδίζοντας το Gold βραβείο στην κατηγορία τους. Τον τίτλο Best in Ice-Cream η IceRoll και τον Best New Wave Coffee η Cultivos Coffee. Ήταν μια λαμπερή βραδιά που μας γέμισε χαρά και ενθουσιασμό για τα καλύτερα που έρχονται!