IceRoll
Πραγματικά φρέσκο, πραγματικά χειροποίητο!Ένα ταξίδι απο το φρέσκο γάλα... στο παγωτό!
Το IceRoll συστήθηκε στην Ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο του 2017, φέρνοντας μαζί του μία εξωτική εμπειρία αλλά και την αγνότητα των Ελληνικών προϊόντων στο industry του παγωτού. Η διαδικασία παραγωγής ξεκινάει από μια παγωμένη πλάκα, πάνω στην οποία μία 100% natural βάση παγωτού από φρέσκο γάλα (ημέρας, άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα) αγκαλιάζεται από φρέσκα φρούτα εποχής, υγιεινά super foods, γνωστά brands σοκολάτας και μπισκότου, για τη δημιουργία του - κυριολεκτικά πιο φρέσκου παγωτού – μπροστά στα μάτια σου.
οικονομικά στοιχεία & λεπτομέρειες λειτουργίας
-
μέσο ύψος επένδυσης με το κλειδί στο χέρι 95.000€
διαρκή δικαιώματα 3%
διαφημιστική συμμετοχή 3% -
μέσο μέγεθος καταστήματος 50 τ.μ.
εταιρικά καταστήματα 2
franchise καταστήματα 2
εμπειρία του franchisee μη απαραίτητη
αυτοαπασχόληση franchisee απαραίτητη -
οικονομοτεχνική μελέτη παρέχεται
εγχειρίδια και συνεχόμενη εκπαίδευση παρέχεται
διάρκεια σύμβασης 5+5 έτη
-
αποκλειστικότητα περιοχής παρέχεται
ενδεικτικές περιοχές ενδιαφέροντος Αθήνα (Σύνταγμα, Πλάκα), Χαλάνδρι, Ν. Σμύρνη
Όσοι δεν είναι φίλοι του αγελαδινού γάλακτος έχουν την επιλογή, εναλλακτικά, να επιλέξουν για βάση το γάλα καρύδας (vegan friendly). Έτσι, οι συνδυασμοί γεύσεων που μπορεί κάποιος να απολαύσει είναι, κυριολεκτικά, αμέτρητοι και το παγωτό είναι μονάχα ένας από τους κωδικούς του, συνεχώς εξελισσόμενου, καταλόγου του IceRoll.
News
Ιce-cream roll: ένα παγωτό αλλιώτικο από τα άλλα στην Αθήνα
Τη θερμίδα πολλοί εμίσησαν, το παγωτό ουδείς! Σωστά; Μάλλον σωστά...
Read MoreΤο IceRoll κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου παγωτού!
Για να προσφέρεις το καλύτερο, θέλει τέχνη!
Read MoreΤο WaffleCup του IceRoll θα σε κάνει να πεις WOW!
Η νέα άφιξη στο μενού του IceRoll είναι μια γευστική υπερπαραγωγή.
Read MoreΠού βρήκαμε υγιεινό παγωτό με εξαιρετικές πρώτες ύλες για εμάς και τα παιδιά
Υπάρχει παιδί που δεν αγαπά το παγωτό; Δύσκολο! Ωστόσο, κανένας γονιός δεν θέλει να δίνει στα παιδιά του παγωτά με συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνικά πρόσθετα.
Read MoreΖήσαμε την απόλυτη εμπειρία (υγιεινού!) παγωτού στο IceRoll
Ένα παγωτό όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί φτιάχνεται μπροστά σου με τα υλικά που θες!
Read MoreΟ Διονύσης Αλέρτας δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα γίνει ζαχαροπλάστης
Ο (βόρειος) pastry chef που υπογράφει τις νέες γεύσεις του IceRoll τρελαίνεται για γαλακτομπούρεκο, πιστεύει ότι χρωστάει πολλά στον Ηλία Μαμαλάκη και ξέρει να γελάει με την ψυχή του!
Read MoreΔύο νέες γεύσεις παγωτού από το IceRoll με την υπογραφή του Διονύση Αλέρτα
Ο διάσημος pastry chef και το αγαπημένο μας IceRoll εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τον πιο γευστικό τρόπο!
Read MoreΠαγωτό μελομακάρονο και κουραμπιέ από το IceRoll
Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες γεύσεις που βάζουν σε πειρασμό
Read MoreIceroll: Η καρδιά της Αθήνας χτυπάει «παγωτά»*
*που φτιάχνονται σαγηνευτικά μπροστά στα μάτια σου με τα πιο αγνά υλικά
Read MoreΣτο ΙceRoll η άριστη ποιότητα συναντά την απόλαυση του αυθεντικού παγωτού!
Business Class μαθήματα από τους δημιουργούς του ίσως καλύτερου παγωτού της πόλης!
Read MoreΤα ζεστά κρουασάν με παγωτό του IceRoll είναι έτοιμα να εκραγούν!
Όχι ότι μας σταματούσε τίποτα από το να τρώμε παγωτό και το χειμώνα, αλλά με τα νέα γεμιστά κρουασάν του IceRoll της Γλυφάδας η απόλαυση γίνεται ακόμη πιο κολασμένη.
Read MoreΤο πιο γλυκό νότιο success story!!!
Έψαχναν τη συνταγή του τέλειου παγωτού. Βρήκαν τον τρόπο να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Αυτή είναι η ιστορία τους!
Read MoreΤα αγαπημένα μας cocktails γίνονται παγωτό στο Iceroll!
Αυτό το καλοκαίρι ακόμα και τα αγαπημένα σου cocktails μετατρέπονται σε φρέσκο παγωτό μπροστά στα μάτια σου.
Read MoreIceRoll Rhodes: Κοσμοσυρροή για παγωτό στην Παλιά Πόλη!
Εκατοντάδες επισκέπτες του νησιού, αναμεσά τους και πολλοί διάσημοι της showbiz...
Read MoreIceroll, o ορισμός του χειροποίητου παγωτού!
Θα αλλάξει την αντίληψή σου για το παγωτό το χειμώνα!
Read More
Εκδήλωσέ μας το ενδιαφέρον σου!
Εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου, για να σε ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες του concept IceRoll